21 augusti 2012

Polarna: Mjölk och chips


Hej, käre hamburgarälskare. Efter ett nästan pinsamt långt avbrott och ett långdraget löfte om mer recensioner, kommer ett första inlägg på ett ganska bra tag. Det kan ses som ett skamligt reklaminslag, men eftersom jag, Vito Gogola, skapare av Movie Burger, och fyra övriga skribenter på sidan har att göra med detta, så känns det angeläget. Och ja, det har att göra med film.

Sommaren 2011 spelade jag, Anders Wallin, André Gogola och Felix Nyberg in ett pilotavsnitt till en potentiell humorserie nämnd Polarna. Med influenser från såväl It's Always Sunny in Philadelphia, till allt som har med Tim and Eric och sjuk humor att göra. Ett återkommande ord som dykt upp som respons på avsnittet har varit, i all okunskap om detta är positivt eller negativt, "random". Avsnittet handlar om fyra vänner som egentligen inte hänger med varandra för att de tycker om varandra, utan snarare för att ingen annan vill vara med dem. I detta pilotavsnitt, som heter Mjölk och chips, blir gänget precis innan vad som ska bli "årets filmkväll" bestulna på just mjölk och chips. Vad som följer är en bisarr och fullkomligt verklighetsförankrad odyssé in i Sollentunas djungler. Jag ska inte stå och prata om det, utan ska istället be er se avsnittet själva i detta inlägg.

Anledningen till varför detta avsnittet, som ursprungligen hade premiär 1 maj, dyker upp på Movie Burger nu, är för att filmen ska sändas på Sollentunas lokal-TV, nämnd Din Lokal-TV i Sollentuna. Om du bor i Sollentuna föreslår vi att du kollar. Om du inte bor i Sollentuna, föreslår vi att du temporärt flyttar över till Sollentuna. Annars går avsnittet som sagt att ses på nätet. Sändningsdatum är dock ännu oklart.

En annan viktig sak, som vi skapare uppskattar enormt, är om ni efter en titt på avsnittet skriver på den namnlista som går att finna här. Namnlistan visar upp stödet för fortsatt skapande av TV-serien och hjälper oss enormt. Ni gör dock givetvis som ni vill, men vi skapare, dels för oss själva men även å Movie Burgers vägnar, tackar er isåfall enormt.

Okej, och då tillbaka till ett lite överhängande tema på Movie Burger den senaste tiden. "Okej, så nu ska du avrunda med att Movie Burger snart ska starta igång på riktigt igen och att det tar lite tid." Ja, ni hade helt rätt. Dock är dessa orden helt och hållet sanna. Det har varit en hel del projekt båda professionellt och privat, men ett återuppfinnande av Movie Burger är inte bara i planeringsstadiet, utan det kommer att ske. Det kommer som sagt bara ta lite tid. "Rom byggdes inte på en dag" eller vad man brukar säga. Något gott väntar dock alltid till den som har tålamod. Så tappa den inte. Ert engagemang och intresse är trots allt köttet i den förträffliga delikatess Movie Burger blivit. Utan er, ingen hamburgare. Tack.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ahead of these were invented, people had two choices when it arrived to
free weights at your home.

Feel free to visit my weblog dog dumbbells

Anonym sa...

These days, a wide range is available, ranging from the traditional body weight bench towards the multi-station fitness center
with body weight equipment wherever free of charge
weights and resistance machines are made use of.


Also visit my web-site ... bowflex selecttech 552 dumbbells sale